Webwinkel Plugin: Woocommerce Plugin Vinden
De plugin is makkelijk te installeren op een WordPress weblog en kan zo naadloos gecombineerd worden met je content advertising en weblog. Dus wat zijn de grote verschillen?
Wat Is Nieuw In WordPress 5 four?
Het WooCommerce platform is gebaseerd op een lean concept: een betrouwbare basis die je naar eigen wil verder kan uitbreiden met further functionaliteiten. Door zijn een plug-and-play opbouw kun je direct aan de slag en heb je relatief weinig technische kennis nodig.
Nu we de fundamentals weten is het tijd voor verdieping. De vergelijking van WooCommerce en Magento kun je maken aan de hand van het verschil in auto’s. Net zoals bij het kopen van een auto heb je bepaalde verwachtingen van wat de auto kan en further WordPress hosting options die je in je auto wilt terugzien. Dit is niet anders bij het beginnen van een webshop.
Je hebt een aantal ideeën van hoe je je webshop wil inrichten en aan deze verwachtingen zitten ook verschillende mogelijkheden verbonden. Hieronder belicht ik de verschillende aspecten van de twee platforms: WooCommerce: Gebruiksvriendelijk en snel up-to-pace
Door Floor op vrijdag, sixteen maart, 2018 Denk je aan het opzetten van een webshop maar twijfel je nog welk open supply e-commerce platform je wilt gebruiken: Magento of WooCommerce? In deze blog zetten we de grote verschillen tussen de twee e-commerce software WordPress website program systemen voor je op een rij. WooCommerce en Magento zijn beiden open source platforms die het mogelijk maken je producten on-line aan te bieden.
- Je kan ook lokale betalingen accepteren by way of Stripe.
- Het optimaliseert je website ook voor alternatieve betaalmethoden zoals Google Pay en Apple Pay.
- Stripe ondersteunt verder terugkerende betalingen, bijvoorbeeld voor abonnementen.
- Stripe Elements is een inbegrepen characteristic die het afrekenproces veel sneller maakt, omdat het mensen helpt bij het intypen van hun persoonlijke informatie.
Sinds 2008 is Magento een grote speler in de webshop wereld. Ongeveer 34% van alle webshops in Nederland gebruikt Magento, wat het platform de marktleider van de e-commerce open supply platforms in Nederland maakt . In 2011 ontwikkelde WordPress, bekend als content woocommerce management system , de e-commerce plugin WooCommerce.